Bakırköy İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçlarının gerçekleşmesi için okulumuzun ve öğrencilerimizin gereken her türlü donanıma sahip olmasını sağlamak. Türk milletinin, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği Çağdaş Uygarlık Seviyesine ulaşması için bilgili, kültürlü, yetenekli gençler yetiştirmek.

Misyon: Cumhuriyet’in kuruluşuna şahitlik eden, kuruluştan ve kurtuluştan aldığı ilhamı bilimsel gelişmelerle yoğurarak günümüzün değerleriyle bütünleştiren ve öğrencinin merkez olduğu bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 09.10 - 14.30
Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Servis Bilgisi: SERVİS VARDIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e TWİNNİNG PROJELERİ,SIFIR ATIK,BESLENME DOSTU,VELİ AKADEMİLERİ,OKULUM TEMİZ,OKULLARDA ORMAN

WEB - https://bakirkoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kartaltepe Mahallesi Terakki Caddesi Alpullu Sokak No 5/2 Bakırköy İstanbul

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Kartaltepe Mahallesi Terakki Caddesi Alpullu Sokak No:5 Bakırköy-İstanbul

Ulaşım Okulumuza,Bakırköy merkezine gelen İETT otobüsleriyle,metro ve metrobüs ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, İstanbul´da Bakırköy ilçe merkezindedir.